www.deoordopjesmoord.nl
Valuta:
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Onze website neemt elke klant serieus, dus uw tevredenheid is onze lange-termijn achtervolging en grootste zorg. Open het pakket in de aanwezigheid van koerier wanneer uw pakket is aangekomen en controleer het nogmaals en zorg ervoor dat het artikel is wat u bij ons hebt besteld en dat alle informatie overeenkomt.

Om elk geschil veel gemakkelijker en sneller af te handelen, verzoeken wij u een aantal foto's te geven die echt en nauwkeurig zijn om te bewijzen dat het onze schuld is om de fout te maken als u terug wilt keren. Houd er rekening mee dat geen terugkeer aanvaardbaar is zonder onze toestemming te krijgen, we zullen u een overeenkomstig antwoord geven wanneer uw probleem is geverifieerd en bevestigd.

Algemeen retourbeleid

Neem contact op met onze klantenservice om het retourproces binnen 7 dagen na ontvangst van uw artikel (en) te starten.

Als u artikelen retourneert of ruilt, zorg er dan voor dat ze in hun originele staat verkeren - ongedragen, ongewassen, ongewijzigd, onbeschadigd, schoon, pluisvrij en haar, en met de intacte labels bevestigd.

Let op wat bij uw pakket moet worden gevoegd.

1. Als u de items die u ontvangt wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice.

2. Misverzonden producten: zodra we uw verkeerd verzonden artikelen hebben bevestigd (het artikel is niet verzonden)

3. Het artikel dat u zult retourneren, moet intact zijn.

4. We dragen niet de kosten van uw geretourneerde artikelen.

Houd er rekening mee dat we geen geretourneerde artikelen accepteren vanwege het kleurverschil dat wordt veroorzaakt door uw beeldscherm of de weersomstandigheden.

Terugkeren voor vervanging

Uw tevredenheid is van het grootste belang voor ons team. Bij aankomst van uw pakket wordt u aangeraden om te controleren en ervoor te zorgen dat de artikelen zijn gemaakt in overeenstemming met uw bestellingsspecificaties.

Terug